Do košíku bylo přidáno
ks
Naše pravidelné linky premávajú aj medzi sviatkami: linka pondelok 23.12.2024 (v tento deň premávajú aj linky utorok+štvrtok ) (objednávky do piatku 20.12.) / linka piatok 27.12.2024 (objednávky do 23.12.2024) / linka pondelok 30.12.2024 (objednávky do 27.12.2024). Od štvrtka 2.1.2024 (pre štvrtkové objednávky do 30.12.2024) a ďalej podľa bežnej prevádzky. Ostatné možnosti dopravy platia podľa štandardných pracovných dní.
Zapomenuté heslo? Pošleme Vám nové
Aktuálne
16.6.2021
Letný recept pripravený talianskym cukrárom Salvatore Tomom zo spoločnosti ICAM S.p.A.
Kombinace delikátní bílé čokolády s osvěžujícím smetanovým Limoncellem.
Receptura pro přípravu limoncello ganache, kterou můžete použít jako náplň do pralinek. Pro přípravu byla vybrána EDELWEISS BÍLÁ ČOKOLÁDA a jemné KAKAOVÉ MÁSLO ve formě peciček. V kombinaci se smetanou a Limocellem vytvoříte jedinečnou, osvěžujcící ganache.
RECEPTURA:
300g Smetana
60g Glukózový sirup
4 ks Citronová kůra
24g Sorbitol
675g EDELWEISS BÍLÁ ČOKOLÁDA
55g KAKAOVÉ MÁSLO
150g Limoncello
POSTUP:
Smetanu, glukózu, sorbitol a citronovou kůru přivést k varu.
Horkou směs nalít na čokoládu Edelweiss smíchanou s kaakovým máslem. Rozmíchat do hladka a nakonec přidat limoncello. Emulgovat.
PŘÍPRAVA:
Jakmile teplota ganahce klesne pod 30°C plnit připravené skořápky na pralinky z bílé čokolády. Po naplnění nechat 12hod krystalizovat v lednici. Zavíčkovat a obalit v bílé čokoládě Edelweiss a dekorovat barveným drceným kokosem.