Přihlásit sa

Chcem obnoviť zabudnuté heslo.

Som tu prvý krát a chcem sa zaregistrovať.

Naše pravidelné linky premávajú aj medzi sviatkami: linka pondelok 23.12.2024 (v tento deň premávajú aj linky utorok+štvrtok ) (objednávky do piatku 20.12.) / linka piatok 27.12.2024 (objednávky do 23.12.2024) / linka pondelok 30.12.2024 (objednávky do 27.12.2024). Od štvrtka 2.1.2024 (pre štvrtkové objednávky do 30.12.2024) a ďalej podľa bežnej prevádzky. Ostatné možnosti dopravy platia podľa štandardných pracovných dní.

Do košíku bylo přidáno

ks

Prezentácia ICAM S.p.A. - Pastry chef Salvatore Toma - 8.11.2023

Podnetná prezentácia, ktorú sme zorganizovali v spolupráci s talianskou rodinnou čokoládovňou ICAM S.p.A., priniesla našim zákazníkom množstvo zaujímavých receptúr a postupov. Jej súčasťou bolo predstavenie nových výrobkov a ukážka precíznej práce so stále obľúbenejšími čokoládami z nášho širokého portfólia ICAM / AGOSTONI.

Ve středu 8.11.2023 jsme pro naše zákazníky připravili prezentaci, kterou provázel italský Pastry chef a technolog čokoládovny ICAM S.p.A. - Salvatore Toma. Jeho precizní receptury a technologické poznatky nabídly našim zákazníkům inspirace nejen pro nadcházející zimní období, ale také pro celoroční výrobu. Náplní prezentace byla ukázka širokého využití čokolád ve výrobní praxi - od  luxusních dortů přes travel cakes až po jedinečné pralinky.  Stále se rozšiřující portfolio čokolád bylo na prezentaci doplněno o další novinky.  

Všechny receptury jsou k dispozici u našich obchodních zástupců nebo technologů.

Děkujeme všem za účast a příjemnou atmosféru. 

Zpět na články