Přihlásit sa

Chcem obnoviť zabudnuté heslo.

Som tu prvý krát a chcem sa zaregistrovať.

Naše pravidelné linky premávajú aj medzi sviatkami: linka pondelok 23.12.2024 (v tento deň premávajú aj linky utorok+štvrtok ) (objednávky do piatku 20.12.) / linka piatok 27.12.2024 (objednávky do 23.12.2024) / linka pondelok 30.12.2024 (objednávky do 27.12.2024). Od štvrtka 2.1.2024 (pre štvrtkové objednávky do 30.12.2024) a ďalej podľa bežnej prevádzky. Ostatné možnosti dopravy platia podľa štandardných pracovných dní.

Do košíku bylo přidáno

ks

Prezentácia Veliche / Leman / Smet - Cukrár: Peter Remmelzwaal

V stredu 24.4.2024 sme v spolupráci s čokoládovňou Veliche a výrobcami čokoládových dekorácií Leman a Smet zorganizovali podnetnú prezentáciu. Prezentáciou sprevadzal a s inšpiroval Pastry chef Veliche gourmet: Peter Remmelzwaal.

Ve spolupráci s našimi partnery - belgickou čokoládovnou Veliche a výrobci dekorací z belgické čokolády Leman a Smet jsme uspořádali celodenní prezentaci plnou jedinečných chuťových kombinací a poutavých designů. Díky precizní práci Pastry chefa a chocolatiera Petera Remmelzwaala (Best pastry chef in the Netherlands 2013, on-call pastry chef královské rodiny v Nizozemí) se naši zákazníci mohli seznámit s detailními postupy a technologiemi výroby špičkových dezertů, dortů a pralinek. 

Součástí bylo bližší seznámení s gourmet belgickými čokoládami Veliche, které získávají stále na větší oblibě díky své jedinečně tradiční jemné chuti a důrazu na kvalitu certifikovaných kakaových bobů z vybraných lokalit. 
Čokoládové dekorace Leman byly použity k dekorování vybraných dezertů a dortů. Zároveň byly zákazníci seznámeni s možnostmi výroby dekorací na míru, které společně s touto společností v rámci výhradního zastoupení nabízíme. Posypové a další dekorace Smet pro všechny typy výroben jsou součástí naší standardní nabídky. 

Během nabitého programu nechyběla ani degustace jednotlivých čokolád a novinek ze sortimentu těchto firem. 

Děkujeme našim partnerům a všem účastníkům za podnětnou a příjemnou atmosféru. 

Všechny receptury jsou k dispozici nyní u našich technologů a obchodních zástupců. 

Zpět na články