Přihlásit sa

Chcem obnoviť zabudnuté heslo.

Som tu prvý krát a chcem sa zaregistrovať.

Naše pravidelné linky premávajú aj medzi sviatkami: linka pondelok 23.12.2024 (v tento deň premávajú aj linky utorok+štvrtok ) (objednávky do piatku 20.12.) / linka piatok 27.12.2024 (objednávky do 23.12.2024) / linka pondelok 30.12.2024 (objednávky do 27.12.2024). Od štvrtka 2.1.2024 (pre štvrtkové objednávky do 30.12.2024) a ďalej podľa bežnej prevádzky. Ostatné možnosti dopravy platia podľa štandardných pracovných dní.

Do košíku bylo přidáno

ks

Prezentácia s čokoládou ICAM S.p.A.: cukrár Salvatore Toma - 16.10.2024

Tu je niekoľko fotografií z inšpiráciemi a skvelej chuťi naplnenej prezentácie talianskeho cukrára Salavatore Tomy, ktorú sme zorganizovali v spolupráci s talianskou čokoládovňou ICAM S.p.A. / Agostoni.

Ve středu 16.10.2024 proběhla u nás v cukrářském studiu prezentace plná inspirací a technologických doporučení, kterou provázel Salvatore Toma - italský pastry chef a chocolatier ICAM S.p.A. Prezentace byla určena pro zákazníky naší společnosti. 

Salvatore připravil nabitý program, který se v první části zaměřoval na dorty a dezerty a ve druhé části na chocolatierské výrobky. 

Během prezentace měli zákazníci možnost prodiskutovat také technologické postupy a ochutnat všechny výrobky. 

Byly představeny nové couverture a plantážové čokolády, které opět rozšiřují naše portfolio a jsou již dostupné. Jedinečná plantážová Idukki 67% z Indie byla použita na výrobu chuťově pestrého bohatého mousse v Tarte Idukki. 

Pomerančovo mrkvový dort Camilla se šlehanou ganache z mléčné čokolády Chiara 33% a bílé čokolády Edelweiss s Cointreau nebo vylepšená tradiční Pavlova s borůvkovou čokoládou Nuance - doplňovaly první část prezentace.   

Jedinečná plněná čokoládová tyčinka Dubai - s Kataifi těstem, pistáciovým krémem Cloe Zero P a čokoládou Regina 61% zanechala dlouhotrvající dozvuk a jedinečnou chuť. 
Guatemala pralinka z čokolády Chimelb 65% a guatemalským rumem nebo vegan Rocher či Rocher z červeného ovoce provázely naše zákazníky odpolední částí. 

V mnoha recepturách jako delikátní a stabilní základ byly použity také Pralinata Mandle či Pralinata Lískový oříšek

Děkujeme všem za účast, příjemnou, podnětnou atmosféru a pozitivní zpětnou vazbu. 

Receptury z celého programu jsou k dispozici u našich obchodních zástupců. 

Zpět na články