Přihlásit sa

Chcem obnoviť zabudnuté heslo.

Som tu prvý krát a chcem sa zaregistrovať.

Naše pravidelné linky premávajú aj medzi sviatkami: linka pondelok 23.12.2024 (v tento deň premávajú aj linky utorok+štvrtok ) (objednávky do piatku 20.12.) / linka piatok 27.12.2024 (objednávky do 23.12.2024) / linka pondelok 30.12.2024 (objednávky do 27.12.2024). Od štvrtka 2.1.2024 (pre štvrtkové objednávky do 30.12.2024) a ďalej podľa bežnej prevádzky. Ostatné možnosti dopravy platia podľa štandardných pracovných dní.

Do košíku bylo přidáno

ks

Recept: Spekulacio torta s karamelizovaným sušienkovým krémom

Jedinečný sušienkový koláč inšpirovaný kombináciou chutí karamelu, mlieka, jemného korenia, kakaa a smotany z tradičných karamelizovaných sušienok.

Základem dortu je vláčný a chuťově vyvážený kakaový piškot, který díky použití Flexisoftu Premix dosahuje lahodné chuti a vysoké pružnosti. Máslový krém charakterizuje plná chuť karamelizovaných sušenek, které v kombinaci s kakaovým piškotem vytvoří harmonický výsledek. Díky mnohočetnému využití našeho Sušenkového krému s křupinkami z něj zhotovíme i lahodnou polevu. Stačí zkombinovat s populárními elastickými polevami Souplesse a skvělý výsledek je zaručen. 

Tmavý piškotový plát:
500g Flexisoft Premix
150g Hladká mouka
100g Cukr
400g Vejce
120g Olej 
50g    Kakao 22/24
250g Voda                   
1560g  Celkem 
Všechny suroviny šlehat 5min.
Pečení: 
Teplota: 220 C
Čas: 10-12min.
 

Sušenkový máslový krém 
300g Krém sušenkový
250g Máslo
550g Celkem
Všechny suroviny vyšlehat. 
 

Mléčná poleva z karamelizovaných sušenek s kousky
200g Souplesse mléčná 
100g Krém sušenkový 
Souplesse polevu smíchat se sušenkovým krémem. 
Zahřát na 35 C a aplikovat. 

POSTUP: 
Z plátu vykrojit ráfkem 16cm tři korpusy. Případně, pro zvýraznění krému pouze dva korpusy. Promazat sušenkovým máslovým krémem a vložit do lednice. 
Následně aplikovat mléčnou polevu z karamelizovaných sušenek.   


Zpět na články